horoscoop Hans van Mierlo

 

Hans van Mierlo   * 18/8-1931, 11.40, Breda (bron Karin Hamaker) Politicus, Oprichter van D66. Door Ton Brakenhoff 

Van de week overleed Hans van Mierlo en het voelde een beetje als het wegvallen van een goede kennis, iemand waarmee je een poosje opliep. Oprichter van D66. Het jaar 1966 waarin ik afzwaaide uit de militaire dienst, het jaar van verregaande persoonlijke ontmoetingen, van beslissingen over de te volgen levensweg. Van Mierlo liep daar tussendoor, gelijk met de vrije muziek en de lange haren. Een korte blik in de horoscoop is voldoende om te zien waar het overging bij hem: een revolutionair, geheel aansluitend bij het tijdsbeeld. Even de menselijke trekjes: Zon geklemd tussen Venus en Neptunus, een beminnelijk mens. Zelfvertrouwen uit Mars Jupiter en een lekker verstand door Mercurius driehoek Saturnus sextiel Pluto.

‘Beminnelijke revolutionair’? Bestaat dat? Iemand waarin revolutionaire krachten vloeien beperkt die zich slechts tot politieke zaken? Daar denken we nog maar eens even over na. Het revolutionaire vinden we in Pluto opp. Saturnus vierkant Uranus. We leven op dit moment weer in een periode van vernieuwing. Dezelfde ingrediënten van toen, nu: Uranus opp. Saturnus vierkant Pluto. Tijd voor een nieuwe beminnelijke revolutionair. Hans bedankt voor de hoop die je in onze harten bracht. De horoscoop van Hans van Mierlo:

mierlo

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.