Wouter Bos: Na een heel Jupiter cyclus met de politiek stoppen…

 

Na twaalf jaar – net zo lang als Jupiter nodig heeft om een rondje door de dierenriem te maken – keert Wouter Bos de politiek de rug toe. In deze keek op de week, schreef ik:  “Er is dus een flink impuls om NU in aktie te komen. Waar is sprake is geweest van stilstand – komt nu beweging. Vooruit maar. Doen.”  en “….Pluto, is de wilskracht hebben om tot de kern van de zaak te komen, de waarheid boven tafel krijgen, zodat een situatie van klem zitten, eindelijk opgelost kan worden.”  Kennelijk heeft Wouter Bos een tijdlang hiermee gezeten – waarschijnlijk kreeg hij de kriebels al vorig jaar – toen Uranus in Vissen in driehoek stond op zijn Zon en vierkant op zijn ascendant. Maar nu staat transit Jupiter in Vissen klaar om hem – via de driehoek op zijn geboorte Zon in Kreeft – in de armen te helsen. Het komt wel goed – en dat weet hij.

Binnen iets meer dan een week is Agnes Kant, gisteren Camiel Eurlings (geboren op 16 september 1973. Hij maakt nu de transit Uranus oppositie Zon mee), en vandaag Wouter Bos vertrokken. Ongeloofelijk. En dat de mannen als reden geven dat ze meer tijd met hun kroost door wil geven, vind ik helemaal modern.  Tja… Uranus is nu  eigenlijk klaar met zijn transit over de Zon in de horoscoop van Nederland, maar de opschudding in compleet. Dit is de horoscoop van Wouter Bos aan de binnenwiel (July 14th 1963, 02.25 Vlaardingen) de buitenwiel is voor het moment dat ik hoorde dat Wouter Bos stopte (15.24 12/3).

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie, Uncategorized en getagd, , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Wouter Bos: Na een heel Jupiter cyclus met de politiek stoppen…

  1. Pingback: Astrologie.blogo..2010 jaaroverzicht - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *