Astrologie…Update Newsletter

zodiac
Sinds kort heeft blogo media een geheel geautomatiseerd systeem in werking gesteld voor de ontvangst van de astrologie newsletter. Nadeel van dit systeem is dat ik zelf geen introductie tekst kan schrijven – een blik op de maand vooruit bijvoorbeeld – of een stuk over de komende trends. Desalniettemin – is het een handige manier om op de hoogte te blijven van de artikelen die gedurende een week geplaatst zijn. De astrologie newsletter – bevat links naar alle artikelen van de afgelopen week. De newsletter verschijnt eens per week – ik dacht op de maandag. Je kunt je aanmelden op de voorpagina van astrologie.blogo. Fijne zondag allemaal….

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *