Ray Merriman artikel: business astrologie

Deze link gaat naar een artikel van business astrologer Ray Merriman – over geo-cosmic trends van 2008 – 2011. Merriman is een stock market trader, en analyseert de trends in de markt. Hij is ook een astroloog en was jaren lang president van de ISAR. Het artikel is in het engels… en zoals gebruikelijk met dit soort kleine posts – moet je doorklikken wil je bij de link komen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *