Verschrikking….

Ik heb het druk gehad de afgelopen week… nauwelijks tijd gehad om de krant te lezen of de televisie te kijken. Maar gisteravond ging ik lekker op de bank zitten om Pauw en Witteman te kijken. Een van hun gasten – was de altijd fascinerende Schorpioen- Peter R. de Vries. Meisje vermist…. wat een verschrikking, denk je dan als ouder. …… Wat mij opviel was de manier waarop Peter R. de Vries over “voorspellingen” praatte. Hij heeft dat woorde meerdere malen in de mond genomen. Voorspellingen dan wel op basis van ervaring. En die voorspellingen kloppen dan vaak ook. Het lezen van feiten en logische conclusies trekken. Toen kwam het interview met de vrouwelijke hoofd van de politie daar in Dordrecht.

Onder die gespannen t-vierkant van gisteren, liep een 26 jarige buurman van het vermiste meisje een politiebureau binnen. De rit die de Maan in Ram gisteren aflegde, zegt veel over dit verhaal- eerst de driehoek met Mars, gevolgd door de oppositie met Saturnus, later gevolgd door de vierkant met Pluto en dan als laatste de conjunctie met Venus. De verschrikking blijft, de tv gaat uit.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Uncategorized. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Verschrikking….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *