Internationale Astrologie Dag…

Morgen is het zover… en er komen extra berichten op astrologie blogo. Artikelen van Faye Cossar, Myrthe Sardjoe, Adrie v.d. Ven en yours truly… Wil je nog iets inleveren? Laatste kans.. moet morgen vroeg bij mij zijn!! hathway77@hotmail.com

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *