De horoscoop van Oscar Freire

 

Oscar Freire  * 15/2-1976 (geb.tijd onbekend): Winnaar van Milaan – San Remo, door Ton Brakenhoff

 De eerste grote rit van het wielerseizoen Milaan – San Remo, bijgenaamd La Primavera, ook Sint Jozefklassieker genoemd omdat de startdatum op of rond 19 maart ligt. De gisteren verreden editie was no 101 en dit in combinatie met ‘de Lente’ geeft een gevoel van blijdschap, van vitaliteit en verbondenheid. Al een eeuw lang staat de Europese wielertop gereed om te laten zien wat ze waard is, dat ze goed de winter is doorgekomen en het er nu weer op wagen.

Oscar Freire won, nipt voor Tom Boonen, de gedoodverfde winnaar. Ook zag ik Nibali in het laatste stuk voorop komen en er was een nieuwe naam om te onthouden Sacha Modolo. (Zon opp. Uranus, Jupiter er mooi op) Laten we nog even naar de hoofdrolspeler van dit verhaal kijken Oscar Freire, een merkwaardig man. Er zijn veel verhalen van hem in omloop waarin hij een wat wereldvreemde, verstrooide indruk maakt. De weg kwijt tijdens een trainingsrit waardoor hij te laat aan de start komt; Op 500 m voor de streep aan iemand vragen hoe ver het nog is en dan nog winnen ook; Opmerken dat de streek hem wel bekend voor komt. Klopt, je won hier vorig jaar!!Zijn horoscoop: We laten alle aspecten voor wat ze zijn en kijken alleen naar Mercurius Saturnus oppositie en daarin schuilt de verklaring voor zijn succes. We hoorden al van Mart Smeets dat hij wilde winnen en als Freire zich iets voorneemt dan leidt niets hem af. Er is in dit aspect een geestvernauwing die alle krachten samenbrengt tot één resultante: Winnen. We zagen het bij Elfstedenwinnaar van Benthem (Mercurius conj. Saturnus) Met deze mensen moet je niet naar de streep rijden, ze winnen gewoon! De horoscoop van Oscar Freire.

oscar

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in international astrologie dag, TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *