Uranus en de 26e graad van Vissen door Trudie Beverloo

pise

Uranus bevindt zich op de 26ste graad van Vissen – “Wanneer moderne individuen in aanraking worden gebracht met de mogelijkheid hun energie langs nieuwe wegen te ontplooien, dan zullen zij dikwijls reageren overeenkomstig hun eigen persoonlijke karakters. Eén bepaalde fundamentele kosmisch-spirituele impuls zal deze verschillende persoonlijkheden even zoveel verschillende stappen doen nemen. In elke samenleving die het individualisme huldigt moet een ieder daarom dit feit aanvaarden en niet trachten andere individuen te dwingen zich aan te passen aan één enkel reactiepatroon”. (Dane Rudyar)

 Boven staande tekst dekt naar mijn gevoel en idee volkomen de lading tussen Saturnus en Uranus. Saturnus staat alleen tegenover een conjunctie van Uranus, Zon en Mercurius en heeft het zwaar. Toch is een pas op de plaats, een stap terug soms nodig om vooruit te komen. Ik vier de lente en deze dag van de astrologie.
Als astrologe in hart en nieren, Ik ben een Waterman met een Steenbok ascendant en op dit moment geveld door een behoorlijke voedselvergiftiging, ik ben als het ware ´stilgezet´ Geniet van deze dag, er is geen andere! 

Trudie Beverloo

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in international astrologie dag en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *