De Paus..Benedictus XVI

Paus Benedictus XVI   * 16/4-1927, 04.15, Marktl, Germany. Door Ton Brakenhoff

 Het is wel raak met Pluto in Steenbok, de astrologie wordt op haar wenken bediend. Straks nog een uitbraak van huidkanker, een reuze vulkaanuitbarsting of een revolutie in een Moslimland en de familie is kompleet: Pluto in Steenbok. Voorlopig trilt de Kerk op haar grondvesten door het naar buiten komen van seksueel misbruik door priesters. De seksualiteit loopt de Kerk al eeuwen voor de voeten en daar is maar nauwelijks een verklaring voor te vinden anders dan het celibaat. Toch is ook hier een astrologische opening: het 8e huis. Het huis van Pluto en de Dood. Hier heeft zich de priester opgesteld. Na de dood verwacht men het Leven en dat is waarop het leven van de gewone sterveling zich dient te richten, de rest is bijzaak en kan met een gewone Humanist worden afgehandeld. Het 8e huis dus, het huis van de voortplanting en het nieuwe leven, hier begint de boel door elkaar te lopen en is de kans op vergissing groot. Het is hier niet de plaats om de sporen zuiver naast elkaar te leggen, maar dat de verwarring groot kan zijn blijkt wel. Even naar de horoscoop van Benedictus XVI. Een horoscoop met een uitzonderlijk mooi geaspecteerde Mercurius. Haast de Mercurius van een uitvinder, misschien dat hij een nieuwe opening vindt. Zon driehoek Neptunus voor zijn binding met de mystieke kant van de Kerk en het mededogen. (Venus vierkant Neptunus) Dan de gesloten driehoek tussen Zon, MC en Neptunus; ik heb het niet meer zo op gesloten driehoeken, ze zijn zo gesloten!! Opvallend: Zijn prog. Zon is net 1 graad (jaar) voorbij Pluto gelopen!! De horoscoop van Paus Benedictus XVI:

paus

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op De Paus..Benedictus XVI

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *