Feedback en updates: intl. dag v.d. astrologie

 bloem

Ik wil Faye, Adrie, Myrthe, Ton en Trudie bedanken voor hun bijdrage aan de internationale dag van de astrologie. Zoals te verwachten valt – werd in de VS veel meer werk van die dag gemaakt dan hier. Tja… Amerika is een groot land, met heel veel astrologen… in vergelijking is Nederland piep klein. Om je een idee te geven over hoe het daar allemaal te werk ging, geef ik jullie een link naar “the examiner” . Geweldig blog.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in international astrologie dag en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *