Mars in Leeuw: Mannelijk kruis krijgt volume!

codpieces

Mars is in Leeuw en de Zon is in Ram. Tijd dus voor een viering van het mannelijke op allerlei verschillende manieren. Helemaal passend vond ik het artikel van gisteren in Het Parool. “De push-upslip is een bestseller” kopte het artikel, dat over de nieuwe trends in mannen ondergoed gaat. Als vrouwen hun rondingen met behulp van ondergoed beter kunnen profileren, waarom zouden mannen dat ook niet kunnen? Zo is er een onderbroek die “het geslacht pontificaal op de kaart zet”, een onderbroek die “love handles” (dat zijn de vet hopen op de heupen) platdrukt, en voor mannen zonder billen, wordt een onderbroek verkocht die gebruik maakt van de laatste technologie, “de zogenaamde butt lifting”. Dit onderbroek, zegt de schrijver verandert “zelfs de meest onopvallend kont in twee pronte kadetten”. Mooie woorden vind ik. Waar het om gaat natuurlijk is een viering van het mannelijke. Niets nieuws. In de 16eeuw droegen mannen ook “codpieces” zie de afbeelding. Mars in Leeuw wil kracht, trots, en eigen dunk uitstralen. En met de Zon in Ram – dit is echt de stoere bink uithangen. Verder nog, de Zon in Ram durft zo’n winkel binnen te lopen om te vragen “Ik wil graag die onderbroek met de balletachtige toque. ” Ram is weinig geinteresseerd in wat anderen van hem denken.

Wie koopt dit soort ondergoed? Veel vrouwen – rond 50 procent van de klanten is vrouw. Fijn om mee te pronken misschien? Daarnaast kopen mannen ook zelf hun ondergoed in de zaken die -als we het Parool mogen geloven – (bijna) als paddestoelen uit de grond stampen.

Mars in Leeuw – Zon in Ram: Er wordt over de geslachtsdelen van mannen gesproken – en hoe ze op een betere manier tot hun recht kunnen komen. Zoals boven – zo ook beneden!! Voor geinteresseerden, hier zijn wat adressen:

www.andrewchristianstore.nl

ES-winkel, Zeedkijk 61… Het waren er 9, in totaal, maar twee lijkt mij hier meer dan voldoende 🙂 .

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Mars in Leeuw: Mannelijk kruis krijgt volume!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *