Venus en Mercurius als avond sterren… plus pacman?

Mimas and temperature map (Nasa)

Tijd om omhoog te kijken… Momenteel is de conjunctie van Venus en Mercurius zichtbaar na zonsondergang. Zeker de moeite van het kijken waard. Verder nog dit stukje van de bbc…. Het schijnt dat de Cassimi “space probe” een interessante blik gevangen heeft van pacman in de ruimte. Deze foto is van een van de manen van Saturnus, Mimas.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *