Week horoscoop

choco

Week horoscoop: Afgelopen weekend is het mij weer overkomen. Een virus op de computer en wat voor een!! Toen ik probeerde het te verwijderen nam “het” mijn hele computer over. Het reageede als een alien die vocht om te overleven. Ik kon niets meer openen, geen enkel programma was toegankelijk. Dit rot programma had zich vermomd als “virus remover” bah!! Mercurius vierkant Mars – vandaag. Ik ben boos- en hoop dat mijn reddende engel – mijn computer als vanouds straks aan mij terug geeft. Mercurius vierkant Mars – je hoofd stoten of breken over iets. We mogen ons misschien op het ergst voorbereiden. Uranus zit binnenkort in Ram – en Uranus wordt in verband gebracht met de internet en technologie. De teken Ram zelf wordt beheerd door de strijder Mars. Heel het internet krijgt een meer agressief gehalte. Hackers en virussen slaan toe. Oorlog in je eigen woonkamer. Genoeg Mars/Mercurius… ik word er treurig van!!

Week horoscoop: Op woensdag is retrograde Saturnus terug in de Maagd. Nu maakt hij zich weer op voor de vierde ontmoeting met Uranus. Stakingen liggen op de loer – Maagd heeft met de arbeider te maken – en Uranus met revolutie. Men maakt zich zorgen in Amsterdam – vooral over ongedierte. Hier is er sprake van een staking van de vuilnis werkers.

Het is een beetje een rare weekhoroscoop vind ik. De Zon in Ram is veelbelovend, hij  is immers verhoogd in dit teken, dit geeft leiderschapskwaliteiten weer, en het vermogen daadkrachtig op te treden. Echter de Zon maakt geen aspecten – los van die met de Maan – en zij is wispelturig en geen betrouwbare partner. Leiders willen wel – maar kunnen niet – omdat ze te weinig steun krijgen.

Maar goed – het is Pasen – en Venus staat in de sensuele aardse Stier.  Het is mijn ervaring dat veel problemen vrij simpel op te lossen zijn. Ik zie ineens een kaart dat  aan de koelkast van een vriendin hangt: “Things are getting worse, Send more chocolate”……..Fijne week.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Week horoscoop

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *