Nog meer Venus in Stier – Yab Yum

Venus staat in haar eigen teken in Stier. Deze stand van Venus wordt in verband gebracht met vrouwelijke schoon, sensualiteit, rijkdom, en natuurlijk, verleidingskracht. Astrologen zeggen “zoals boven, zo ook beneden” en het is altijd geinig om te zien hoe het nieuws de hemel weerspiegelt. Neem dit verhaal uit het Parool van gisteren. Het bordeelbedrijf Yab Yum is te koop. Dit is geen ordinaire bordeel. Yab Yum is bevestigd in een prachtige volledige gerestaureerde, historisch pand op de Singelgracht. Zoals we in het engels zeggen: location, location, location. Aan de foto’s die de krant publiceerde is te zien welke luxe een bezoeker tegemoet kwam als hij Yab Yum bezocht. Ongeloofelijk – is het woord dat bij mij opkomt. Om je een beetje een idee te geven: “De ruimte is voorzien van prettig zittend, gecapitoneerd, soepel wit lederen bankjes tegen een achtergrond van frivool-pikante, door de Franse tijd geinspireerde afbeeldingen. Door Italiaanse handen geschilderde engeltjes kijken vanaf het plafond neer op het glimmend koperen (trouwens koper is de metaal van Venus!) dansvloertje…… enz. enz.) Een heel pagina wijdt Het Parool aan het nieuws – inclusief afbeeldingen. Nu gaan we over naar nog meer Venus – geld. De club staat te koop voor 10.000.000 (10 miljoen) “maar vijf, zes is ook goed” zegt de verkoper Hennie Vittali. Deze week is Venus conjunct Mercurius (de handelaar, de dealer, het nieuwsbericht) in vierkant met Mars (de sexualiteit, de daad zelf) en in driehoek met Pluto (de onderwereld, de betaalde sex). De eigenaar heeft YabYum kwijt geraakt (zijn vergunning is op 3 januari 2008 ingetrokken) omdat de gemeent vermoedt dat het bedrijf misbruikt werd voor criminele activiteiten. Hmmmm… As above, So below!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, planeten en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *