Astrologie: Stier in de Keuken

Stier is een aardeteken en is beheerd door de planeet Venus. In tegenstelling tot de Ram vinden de meeste Stieren het niet erg om tijd in de keuken door te brengen. Men moet lijden voor de volmaakte creme brulee nietwaar? Ja, Ja. Stieren houden van de lekkere dingen des levens, en hebben dikwijls een levenslange strijd met de weegschaal. Het zijn “slow-food” types in tegenstelling tot “fast-food” types. Ze houden van traditionele recepten, bijvoorbeeld goed gevulde kippenborsten, of een heerlijk gebakken vis. Reken erop als ze een saus maken, gebruiken ze echte room boter. Men let hier niet teveel op de calorieën – waar het omgaat is de smaak. Als je uitgenodigd wordt om te eten bij een Stier dan staat je een fantastische maaltijd te wachten, en het toetje zal zeker niet onderdoen voor de rest.

Voor de kokkerellende Stier heb ik een echte traditionele Coq au vin in de aanbieding. Een Franse klassieker, maar verrassend makkelijk om te maken, ook voor niet-stieren overigens. Maar feit is wel: hoe langer je ‘m laat sudderen, hoe lekkerder ‘ie wordt, echt slow food dus. Een pannetje boordevol smaak. Gebruik voor dit gerecht een lekkere lichte, sappige wijn, bijvoorbeeld Beaujolais, die je er natuurlijk ook bij drinkt. Met dit wijnadvies erbij hoeft de Stier hopelijk niet te lang te dubben in de winkel

Let op: dit recept is ook te zien op een filmpje! Kijk maar op:koken.blogo.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Astrologie: Stier in de Keuken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *