Laag Pitje? Astrologie Congres Soesterberg

axismundi

Astrologie op een laag pitje? Zeker hier op astrologie.blogo is dit de laatste week het geval geweest. Er is wel een goede reden hiervoor. Ik ben bezig met het voorbereiden van mijn lezing van zaterdag aanstaande op het astrologie congres Soesterberg. Dit congres is het grootste en meest populair congres in Nederland. Ik denk dat het mogelijk is, je ook aan te melden op de dag voor losse lezingen. Dit is zeer de moeite waard. Er komen geweldige sprekers op dit congres af, ook uit de UK: Karen Hamaker-Zondag, George Bode, Bernadette Brady, Faye Cossar, Darrelyn Gunzberg en de Belgische astrologe Zus Luycx en meer ook. Het sfeer is er altijd geweldig. Dus ben je nooit in Soesterberg geweest? Pak je kans. Astrologie.blogo heeft natuurlijk meer als een duizend oude berichten – dus je vervelen op de site – hoeft niet ­čÖé Vanaf volgende week maandag ben ik weer…… Fijn weekend. Liz

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie congressen en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *