Week horoscoop: Keek op de Week, Nieuwe Maan Ram

crystal

Week Horoscoop: Halleluja..De Zon schijnt . De nieuwe Maan op woensdag is in het lente teken Ram. Prachtige energie. Het is belangrijk dingen te doen, initieren, en voor je emoties en gevoelens op te komen. Tevens de intuitie wordt behoorlijk versterkt tijdens deze Nieuw Maan. Kom in aktie – maak een begin in iets. Geef de energie vorm. Met de heerser van Ram, Mars, in het vuur teken Leeuw – wordt de persoon die dingen aanpakt – rijkelijk beloond. Mars in Leeuw houdt van de Zon – en Ram is het teken waar de Zon verhoogd is. Deze gedeelde affectie tussen planeten, wordt een wederzijdse receptie genoemd, en het versterkt de invloed. In het algemeen, zou je kunnen zeggen, dat deze Nieuwe Maan, zelfvertrouwen kan schenken. Kijk in welk huis van de horoscoop deze nieuwe Maan valt. Focus op dat gebied. Niet vergeten – deze specifieke conjunctie valt een keer per jaar. 

Week horoscoop: Kort na de Nieuwe Maan – komt de Maan in het teken Stier te staan. Stier is een fantastisch teken voor de Maan. De Maan is vanuit haarzelf erg wisselvallig en veranderlijk van karakter. Stier stabiliseert de emoties, en geeft gevoelens de kans om in vruchtbare grond te aarden. Omdat de gevoelens tot rust komen – voelen mensen zich veilig – en goede relaties kunnen groeien. Dit is een van de redenen dat de Maan  in Stier verhoogd is. Daarnaast op donderdag komt de Maan in contact met  Mercurius en daarna met Venus in haar eigen teken. We zien een grote vrouwelijke energie hier – dat ongetwijfeld deze week in het collectief weerspiegeld zal worden. Ben je iemand die van ritueelen houdt- dan zou je van deze periode flink gebruik kunnen maken. Objecten, crystallen, instralen met positieve en genezende energie. Mediteren is ook fantastisch onder deze stand van planeten.

Week horoscoop: Wat de “big picture” betreft. Zien we dat Saturnus langzaam maar zeker terug naar de oppositie met  Uranus loopt. Dit zorgt natuurlijk voor de nodige ophef. Situaties die plotseling (Uranus) onstaan en die de bevestigde order (Saturnus) doet schudden lijken onvermijdelik. De roep om veranderingen. De bereidheid om te vechten voor een nieuwe order… Er zijn vele plekken waar deze energie goed zichtbaar is. Denk Thailand, Kyrgyzstan, Iran. Maar ook het vliegtuig ongeluk waar de Poolse President (en vele anderen) omgekomen zijn – is een dermate schokkend gebeuren – dat de signatuur van Uranus/Saturnus – goed zichtbaar is.

Week horoscoop: Ik wens jullie een hele fijne week….. Op donderdag – ga ik  iets vertellen over rituelen… zorg dat je je crystallen klaar hebt 🙂 Door middel van een electie horoscoop – zal ik een tijd kiezen waarin de (Venus/Maan/Mercurius) energie op zijn hoogst is.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *