Horoscoop: Lionel Messi, beste voetballer ter wereld?

Lionel Messi  * 24/6-1987, Rosario, Argentina (tijd onbekend) Beste voetballer van de wereld? door Ton Brakenhoff

Lionel Messi, sterspeler van Barcelona, maakte gisteravond zijn roep weer helemaal waar. Hij scoorde al in de 10e minuut tegen Real Madrid en daarmee is de weg vrij voor het kampioenschap van de Spaanse Primera Division. Of is dat voorbarig? In elk geval is het zeker tijd om in de horoscoop van deze kleine (bijnaam La Pulga – de vlo) grote voetballer te kijken. Oei, de grote atletische krachtbronnen ontbreken! Saturnus Uranus conjunct wil ik daar niet toe rekenen. Dit aspect heeft meer het karakter van een luchtballon die met open ventiel wordt losgelaten. Kan handig zijn. Nee, eerder denkt men aan Faas Wilkes, de Nederlandse topspeler van vlak na de oorlog. Ook geen atletische krachtbronnen maar wel een voetbaldier met Mercurius Mars conjunct en een goed geaspecteerde Neptunus. En inderdaad deze aspecten vinden we ook bij Messi. De voetballerij valt onder heerschappij van Mars, met bijheer Neptunus. (De voeten) En het is daar waar we bij Lionel Messi zijn voetbaltalent aflezen: Zon oppositie Neptunus én Mars conj. Mercurius. Op Zon Neptunus staat Pluto onder driehoek gericht. Alles bij elkaar kun je zeggen dat we hier met een speler te maken hebben die op de voetballerij past. Bewegelijk met volkomen inzicht uit Mars en Neptunus en concentratie uit Maan opp. Saturnus.  De horoscoop van Lionel Messi:

messi 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd. Bookmark de permalink.