Horoscoop: Lucia de Berk

 
 

De horoscoop van Lucia de Berk  * 22/9-1961  (tijd onbekend): door Ton Brakenhoff 

Ik loop al dagen te zoeken naar een tekst, waarschijnlijk uit een astrologieboek maar het kan ook in de Saggitarius hebben gestaan. Het gaat over een Uranusmens dat van de groep wat achterblijft en daardoor een groot gevaar over zich afroept. En ik ken het gevoel. Ooit stonden alle leerlingen in de kantine bijeen om een dader te zoeken. De man liep recht op me toe en zei: ‘Hij’. De wijze directeur zei later tegen me ‘pas op voor dit soort situaties, je bent er gevoelig voor’. Maan conjunct Uranus. Bij Lucia zien we Maan oppositie de conjunctie van Venus met Uranus. We zien ook haar grote spankracht in Jupiter conjunct Saturnus en Mars conjunct Mercurius. Ze zou een excellente voetballer zijn!! En een buitenbeentje is het zeker. Ja dat beeld, een groep mensen wandelend door een vijandelijk bos…. zij er iets achteraan, bloemen plukkend. Zo beginnen griezelfilms.

De horoscoop van Lucia de Berk:

berk 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff, Uncategorized en getagd. Bookmark de permalink.

8 Reacties op Horoscoop: Lucia de Berk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *