Venus in Tweeling: Boerkaverbod en Polygamie in Frankrijk

Ik blijf het zeggen: Zoals boven, Zo ook beneden. Venus is in Tweeling en polygamie is in Frankrijk het gesprek van de dag. Venus heeft met de liefde te maken, en met het huwelijk in het algemeen. Tweeling is een dubbele teken. In het middenpunt van de rel is een “zeer vrome muslim” familie, die door een verkeersovertreding in de schijnwerpers is komen te staan. De vrouw des huizes reed met een nikaab aan en kreeg een boete van Euro 22,=. Dit lokte al een discussie uit, maar toen bleek dat haar echtgenoot  een Fransman van Algerijnse origine, nog drie anderen vrouwen had, brak de polemiek los. Venus en Mercurius zijn momenteel ook in wederzijdse receptie, dus dat er hier flink over gediscusseerd wordt en dat het voorval veel media aandacht zal trekken, ligt voor de hand. Nu wordt onderzocht of er sprake is van frauderen met de kinderbijslag, de man in kwestie, heeft 12 kinderen.  Het is een zeer moeilijk kwestie – juist omdat huwelijken die door een imam worden gesloten, niet erkend worden. Dit is de reden dat polygamie in feite gedoogd wordt. Het is immers niet verboden om met meer vrouwen samen te leven.

Nog een interessante opmerkingen: Gisteren in mijn keek op de week schreef ik over de invloed van Saturnus in oppositie met Jupiter conjunct Uranus. President Sarkozy en zijn minister van binnenlandse zaken Brice Hortefeux, proberen deze zaak te gebruiken om de noodzaak van “het boerkaverbod” te onderstrepen. Maar wat blijkt nu in Frankrijk? De publieke opinie is in drieen gedeeld. Een derde steunt een totaalverbod, een derde is voor een verbod op specifieke plaatsen, en de rest vindt een verbod niet nodig!! Heb je zelf een mooi voorbeeld van Saturnus oppositie Jupiter/Uranus – laat het weten… We zijn benieuwd..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties, planeten en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Venus in Tweeling: Boerkaverbod en Polygamie in Frankrijk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *