Venus in Tweeling: Boerkaverbod en Polygamie in Frankrijk

Ik blijf het zeggen: Zoals boven, Zo ook beneden. Venus is in Tweeling en polygamie is in Frankrijk het gesprek van de dag. Venus heeft met de liefde te maken, en met het huwelijk in het algemeen. Tweeling is een dubbele teken. In het middenpunt van de rel is een “zeer vrome muslim” familie, die door een verkeersovertreding in de schijnwerpers is komen te staan. De vrouw des huizes reed met een nikaab aan en kreeg een boete van Euro 22,=. Dit lokte al een discussie uit, maar toen bleek dat haar echtgenoot  een Fransman van Algerijnse origine, nog drie anderen vrouwen had, brak de polemiek los. Venus en Mercurius zijn momenteel ook in wederzijdse receptie, dus dat er hier flink over gediscusseerd wordt en dat het voorval veel media aandacht zal trekken, ligt voor de hand. Nu wordt onderzocht of er sprake is van frauderen met de kinderbijslag, de man in kwestie, heeft 12 kinderen.  Het is een zeer moeilijk kwestie – juist omdat huwelijken die door een imam worden gesloten, niet erkend worden. Dit is de reden dat polygamie in feite gedoogd wordt. Het is immers niet verboden om met meer vrouwen samen te leven.

Nog een interessante opmerkingen: Gisteren in mijn keek op de week schreef ik over de invloed van Saturnus in oppositie met Jupiter conjunct Uranus. President Sarkozy en zijn minister van binnenlandse zaken Brice Hortefeux, proberen deze zaak te gebruiken om de noodzaak van “het boerkaverbod” te onderstrepen. Maar wat blijkt nu in Frankrijk? De publieke opinie is in drieen gedeeld. Een derde steunt een totaalverbod, een derde is voor een verbod op specifieke plaatsen, en de rest vindt een verbod niet nodig!! Heb je zelf een mooi voorbeeld van Saturnus oppositie Jupiter/Uranus – laat het weten… We zijn benieuwd..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie en relaties, planeten en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Venus in Tweeling: Boerkaverbod en Polygamie in Frankrijk

 1. Ga-lama zegt:

  Wij zitten hier met splitsing Brussel, Hall, Vilvoorde. De verfransing rukt op
  zwelt aan (jupiter)daar moet een rem
  (saturnus) op komen, dat betekent dus vernieuwing (uranus). Er moeten nieuwe ideeen (jupiter/uranus) vastgelegd worden (saturnus)omdat de taalgrens
  grondwettelijk is en met de voet betreden wordt. Reeds lang een heikel punt hier in Belgie. Veel over getobt
  (saturnus) en het lijkt onverenigbaar met het geloof dat de Franstallige (jupiter) er op na houden.
  Het verstrakken en verstijven van de onwrikbare saturnale principes moet buigen zonder al de bonussen(jupiter) die de Franstallige belgen wensen. Inzicht (uranus) moet de maatschappij bevrijden van deze onhoudbare situatie.
  Deze week moet het verhaal geschreven
  worden, we zullen zien!

 2. Ga-lama zegt:

  Geen liposuctie (uranus voor techniek en jupiter voor vet, rest het fzuigende voor saturnus) voor Claudia Schoemacher.
  Ze gaat naar Turkye (jupiter/buitenland)
  voor sapkuur (dieet/saturnus) om af te vallen. Ze was tijdens het schrijven van haar boek(jupiter/uitgeverijen) wat klio’s bijgekomen (jupiter/expansie).
  De nieuwste trends, ultra modern (uranus/jupiter) het afvallen op reis.
  Haar resultaat kun je bewonderen de komende weken op haar boekpresentatie.
  Titel boek; Kind van de onderwereld.

 3. Hallo Ga, Super voorbeelden. Zoals je kunt lezen, heb Belgie vanuit een astro-perspectief vandaag belicht. Feedack is welkom…. En over Mw. Schoemacher… dat is gillen 🙂 MvgE

 4. En dan Gordon Brown, die vergat dat z’n miccrofon nog aanstond en in zijn dienstauto de vrouw, die hij zojuist interviewde, lekker negatief bekritiseerde. Zoiets kun je toch niet goed praten, al bied je direct excuses aan. Het maakt in mijn ogen een mens van Gordon Brown, want wie doet zoiets nou niet? Maar als minister-president is het om te gillen.
  Mercurius retro in Stier en Venus in Tweelingen, lekker in perceptie, de vrouwen zullen er van lusten, denk ik, de komende tijd.

 5. Ga-lama zegt:

  Britse premier Gordon Brown (jupiters/bestuurder) maakt mega blunder
  (jupiter/verspreking) en zorgt daarmee voor grote opwinding(uranus) Hij noemde een 66 jarige onderdaan (uranus als lid van maatschappij) bekrompen ( saturnus als geslonken, ineengekrompen geestvermogen). De media (uranus) in alle EU landen zenden het incident onvervalst uit. Dat is stemmen inleveren (saturnus) want vele mensen herkennen zich in deze vrouw; Natuurlijk is Saturnus die in maagd staat op werkbezoek en is het jupiter die zich geroepen voelt om de boel op te blazen. Uranus zet alles graag in het licht en pakt gelijk de hele EU.
  De excuses (jupiter) voor zijn lompe gedrag zorgt eerder voor verdere inkrimping van mens magen (saturnus) want zoiets is niet goed te praten! Uranus geniet van de rel en wat rest Gordon Brown, tja beschamend met de handen voor de ogen met stommiteit geslagen. Uranus en jupiter die in vissen staan lost in dit geval niets op.
  einde verhaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *