De horoscoop van priester Antoine Bodar

 

Antoine Bodar  * 28/12-1944  (tijd onbekend), Priester, Door Ton Brakenhoff

Sabian Symbols:  6-7 deg Capricorn
A Veiled Prophet Speaks, Seized By The Power Of A God.

 Waarom zou ik deze horoscoop maken? We wandelden vorige week een stuk Pieterpad dwars door het Limburgse land en sliepen in een B & B pastorie. Door het raam van de zolderkamer keken we tegen de gebarsten rug van een heiligenbeeld waarvan de rechterhand eindigde in een staafje betonijzer. De urenslaande kerkklok verdenk ik van een barst. Een omgeving die de gedachte opriep naar hoe het toch zo gekomen is, dit verval van dat rijke Roomse gevoel waarmee de streek ooit was doordrenkt. Als astroloog wil je het verklaren in een andere uitwerking van Neptunus. De Neptunus van een geloof is ingewisseld voor de Neptunus van de TV zoals een dorstige in plaats van water nu eens een biertje neemt en verder geen dorst meer heeft.

Oke, de horoscoop van Antoine Bodar. Drie opvallende aspecten. Mercurius conjunct Mars vierkant Jupiter: de presentator, de man die zijn mening geeft. Dan Zon oppositie Saturnus, een serieus en belastend aspect. Soms is er een conflict met een ouder, zo niet dan is toch ‘de vader’ een zwaarwegend begrip. Het derde aspect is hier het belangrijkste, de Jupiter Neptunus conjunctie. Dit aspect kwam voor in de horoscopen van de meest hervormende Pausen. Jupiter die altijd opzoek gaat en expansief is, gekoppeld aan de eindeloze Neptunus moet een gevoel oproepen synoniem aan Eeuwigheid. Voor hen en hem een werkelijkheid! De horoscoop van Antoine Bodar:

bodar

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff. Bookmark de permalink.

7 Reacties op De horoscoop van priester Antoine Bodar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *