Faye Cossar en Mercurius retrograde

uk

Vandaag is een aparte dag op astrologie.blogo… Ik heb mezelf een vrije dag gegund omdat ik voor de tv wil zitten om alles maar dan bedoel ik alles te volgen. Fantastisch werk van de BBC. Geen wonder dat de VK schrijft: “Slechts bijrol voor internet bij Britse verkiezingen. ….. De televisie is terug van weggeweest.” Maar wat heeft dit met Mercurius retrograde en Faye Cossar te maken? Voor Faye’s gedachten over de UK election en Mercurius retrograde… zie haar blog “shout at the tv”

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in mundane astrologie. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *