Mercurius retrograde… Verkiezingen in de VK

Wat een nacht… Ik ging zelf pas om 6.00 vanochtend naar bed. Het verbaast mij bij het opstaan enkele uren later dat alle BBC praatjesmakers en presentators – zoals David Dimbelby (28 november 1938) – helemaal niet naar bed geweest zijn en nu nog steeds volop bezig zijn. Hoe krijgen ze het voor elkaar?? Hoe is het mogelijk?? Het leuke hiervan is dat ze steeds maffe opmerkingen maken. Het afgelopen uur is het echt grappig geweest!! Britse humor. Gisteren in mijn election special – schreef ik dat met de Maan in Waterman de opkomst hoog zou zijn. Dit is inderdaad het geval geweest. En… Mercurius retrograde heeft voor de idiote situatie geleid dat vele mensen door de onverwachte hoge opkomst – niet in staat waren om te stemmen. Lange rijen mensen waren overal in de UK niet tot stemlokalen toegelaten. Ik ben tevreden met mijn prognose. Ondertussen haalt de BBC alle gepensioneerde politici weer naar voren met de vraag: “Wat denk jij dat er nu gaat gebeuren??” Heerlijk om die oude gezichten weer te zien. Tony Benn is nu aan het praat…. “Tony Benn how do you imagine a deal between……”. Dit belooft een lange akte te worden…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, mundane astrologie. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *