Keek op de Week: Week horoscoop – het creatieve denken wordt beloond

money

Week horoscoop: Dit wordt een week van doorbrak. Eindelijk komt er meer duidelijkheid op een heleboel verschillende fronten. Onder een bijna stilstaande direkt Mercurius – worden de EU financiële ministers eens over een financiële deal om te voorkomen dat het financiële crisis in Europa nog erger wordt. Het bedrag – onder andere om Griekenland te redden – is ongekend hoog: 430 biljard euro. Dat de markten hiervan zullen opbeuren is duidelijk. Mercurius gaat om 00.28  op woensdag vooruit lopen en binnen enkele uren -om 13.46 loopt de Maan verhoogd in Stier – Mercurius tegemoet. Deze conjunctie brengt stabiliteit – desondanks het feit dat Venus – de planeet die over Stier heerst – wel in het teken Tweeling staat. Het is belangrijk om hier even bij stil te staan. Tweeling is een bewegelijke lucht teken – volatiel – is een woord dat bij mij opkomt. Daar boven op zien we dat Venus op het punt staat een vierkant te maken met zowel Jupiter als Uranus in het eveneens beweeglijke teken Vissen. Er is nog steeds onrust en onzekerheid. Gelukkig is de beurs op zondag dicht – want op zondag als de Maan de verbinding met Venus maakt – worden de laatst genoemde vierkanten versterkt. Desondanks de instabiliteit die vooral met Venus te maken heeft – is het beeld vrij positief vind ik. Venus en Mercurius zijn nog altijd in wederzijdse receptie met elkaar – en dat oogt positief.  Europa en de Euro ziet er een stuk steviger uit dan een week geleden.

Week horoscoop: Deze week hebben we ook nog een nieuwe Maan wat het idee van een nieuw begin bekrachtigd. Op vrijdag komen Zon en Maan bij elkaar in de altijd stabiel ogende Stier. Hier meer over later in de week.  Verder nog… staan beide planeten mooi geaspecteerd. Jupiter en Uranus staan in Vissen aan de ene kant, en Saturnus in Maagd aan de andere. Ik denk dat we in de UK bijvoorbeeld – duidelijkheid zullen krijgen – welke partij de UK nu gaat leiden.  Veel vraagstukken worden opgehelderd.

Week horoscoop: Over het algemeen – wordt dit een zeer constructieve week. Alles wat stil gestaan heeft – komt deze week weer in beweging. Denk vooral  aan al die Mercurius vraagstukken.  Het creatieve denken wordt beloond.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Keek op de Week: Week horoscoop – het creatieve denken wordt beloond

  1. Pingback: Astrologie.blogo jaaroverzicht 2010 - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *