Vrijgezellenfeesten: High Tea Astrology

cake2

Vrijgezellenfeesten: “High Tea Astrology” is een samenwerking tussen Fiona Ivanov en Elizabeth Hathway (beheerder van astrologie.blogo.nl). Elizabeth is een bekende astrologe terwijl Fiona gedurende zeveneneenhalf jaar recepten voor Allerhande ontwikkelt heeft. Fiona doet ook aan foodstyling en bouwt thema feesten met “jellies”. Je kunt voorbeelden van haar werk zien op www.beingajellybar.net.  

We hebben vrijgezellenfeesten – onder andere in de Roos in Amsterdam verzorgd maar nu willen we onze diensten uitbreiden. Niet alleen vrijgezellenfeesten maar voor elk feest, ook bij jou thuis. We zijn in te huren voor catering met een astrologisch thema: relaties, kinderen, levenspad, enz. enz. De klant mag het thema bepalen en een presentatie -zonder korte consulten – is ook mogelijk.

Vrijgezellenfeesten: De “High Tea” bestaat uit “thee, sandwiches, scones with home made jam and double cream, en 2 taarten”. Het etiket “Home made” is belangrijk voor ons en vanzelfsprekend mag het eten ook biologisch zijn. We zijn ook in te huren voor recepties en intieme feestjes. De High Tea wordt in stijl gepresenteerd, met prachtig vintage rozenservies, zilveren bestek, theepot met bladgoud, bloemenetageres, servetten en tafelkleed. De aankleding is heel sfeervol en romantisch.

Voor verdere informatie mail Elizabeth: hathway77@hotmail.com

Vrijgezellenfeesten: Foto – Fiona with cake

cake1

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen, Elizabeth Hathway DFAstrolS en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Vrijgezellenfeesten: High Tea Astrology

  1. Pingback: Week horoscoop:Taarten bakken en geld winnen? - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

  2. Pingback: Tweets die vermelden Vrijgezellenfeesten: High Tea Astrology - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *