Een van mijn favouriete astro-bloggers…

troep

In huize “Hathway” is de school vakantie altijd een periode van…. hoe moet ik het noemen….. “chaos?”. Veel “grote jongens” over de vloer, veel “Modern Warfare II”  en behoorlijk veel knippen en plakken om alles rond te krijgen. In de hoofdstad – waar progressieve Saturnus in de horoscoop voor de stad Amsterdam – nog altijd conjunct staat met radix Zon – hebben we niet alleen rot weer, maar stapels troep overal. De combinatie troep, rot weer, N/Z lijn werkzamheden en lege winkels zelfs in het hele bekende winkelgebied “De negenstraten” in de Jordaan – verhogen bij mij het gevoel dat er inderdaad sprake is van een financiële crisis. De gewone man op straat heeft genoeg van al die troep – aan de commentaar heb ik het idee dat veel mensen ergeren zich aan de actie van de vuilnismannen. Waarom mogen de bankiers en top executives bonussen krijgen en de straatvegers geen fatsoenlijke salarisverhoging? Tja. De vertwijfeling slaat toe…. Het is tijd voor iets anders. Hier is een “reminder” dat er super astrologen zijn die niet eens bekend zijn. Hier is een link naar een van mijn favorieten: Dharmarucci…. Leuke kerel.  De juiste remedie voor een natte hemelvaarsdag… Oh.. en hier de horoscoop van Amsterdam (26 oct. 1275, 14.00 bron Selma Schepel) stand prog. Saturnus: 10 graden 11 Schorpioen.

amsterdam

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Een van mijn favouriete astro-bloggers…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *