De horoscoop van Oh Eun-sun: Pluto, Uranus conjunctie

sun

Oh Eun-sun   * 1/3-1966  (tijd onbekend), Zuid Koreaanse Bergbeklimster door Ton Brakenhoff

 Op dinsdag 27/4 april, bereikte Oh Eun-sun de top van de Annapura (8091m) en daarmee was zij de eerste vrouw die alle 14 achtduizenders op haar naam bracht. Maar het is omstreden want er wordt getwijfeld aan de beklimming van de Kangchenjunga en ze moet nog een aantal vragen beantwoorden. Bij bergbeklimmers komt dat vaker voor. Onze Bart Vos kreeg gezeur bij de beklimming van de Everest. Het is zeker moeilijk te bewijzen dat je boven bent geweest. Ik maakte ontzettend veel horoscopen van klimmers en vond daarbij heel vaak een Jupiter Uranus aspect. Jupiter Uranus voor de extreme uitdagingen. Oh Eun-sun vormt daarop geen uitzondering, zij heeft Jupiter vierkant de Pluto, Uranus conjunctie. Opvallend ook is haar Mercurius welke staat naast de Saturnus Mars conjunctie en tegenover de Pluto, Uranus conjunctie. Eigenlijk vormt dit een explosief mengsel en het toont de geestelijke kracht die nodig is om zo’n prestatie te leveren. Maan conjunct Jupiter voor het zelfvertrouwen en altijd weer de inmenging van Neptunus. Zonder de droom van Neptunus gaat geen klimmer naar boven. De horoscoop van onze Katja Staartjes (eerste Ned. vrouw op de Mt.Everest) heeft veel gelijkenis met die van Oh Eun-sun. Beide Vissen, Katja is van 11/3-1963) met een mooi geaspecteerde Neptunus en de Mercurius oppositie met Pluto, Uranus. De horoscoop van Oh Eun-Sun.

oh

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

4 Reacties op De horoscoop van Oh Eun-sun: Pluto, Uranus conjunctie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *