Faye Cossar: Mei Newsletter

weepy

Collega astrologe Faye Cossar – met wie ik samen in juni een super dynamisch en spannende workshop ga geven – publiceert een maandelijkse newsletter. Faye is een Waterman – en haar newsletter is funky. Vind ik. In deze newsletter is er volop aandacht voor de uitwerking van Ceres en haar mogelijke rol in de astrologie. Ceres staat binnenkort conjunct met Pluto – en dit volgens Faye – kan een van de redenen zijn dat de aarde op dit moment huilt.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *