NRCnext: Bezuinigen of Investeren? Saturnus vierkant Pluto

astrology

Bezuinigen of Investeren? De titel van een artikel gepubliceerd in NRC next op 19 mei. Wat is daar nieuw aan? Saturnus staat momenteel in vierkant met Pluto en dit kan vertaald worden als terug naar de essentie, weg franje, bezuinigen, bezuinigen, bezuingen. Maar goed in dit artikel is bedrijfsastroloog Menno Noordvliet aan het woord. Alhoewel het hele artikel op de site niet gepubliceerd wordt, kun je wel het levendige debat volgen. Trouwens… bedrijven opletten. In november, organiseert de Astrologie Vakvereniging Nederland een dag congres. Wil je weten precies wat astrologie voor je bedrijf kan betekenen? Pak je kans!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in business astrology, Workshops en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *