Venus, Kunst en kunstroof

modo

In mijn keek op de week, had ik het over de positie van Venus als focal planeet in een t-vierkant met Saturnus oppositie Jupiter/Uranus. Venus is een planeet die o.a. met kunst en cultuur te maken heeft.  Woensdag nacht is het gebeurd, de kunstroof uit de Paris Museum of Modern Art, die nu overal ter wereld de voorpagina’s haalt. Vijf prachtige schilderijen weg. Woensdag nacht stond Venus in de laatste minuten van Tweeling – en in wederzijdse receptie met Mercurius in Stier. Mercurius heeft met de media te maken. Planeten in wederzijdse receptie beinvloeden elkaar en treden vaak samen op. Donderdag vroeg maakte Venus de overstap naar Kreeft – en ze nam de schilderijen mee. Eenmaal in Kreeft – maakt Venus een oppositie met Pluto. Ik schreef in mijn Keek op de Week op maandag over verlies, en het moeten loslaten van iets. Volgens de Mail Online was de beveiliging ter plekke slecht. Een security systeem – dat al drie maanden lang niet werkt, is vragen om problemen. Wat schreef ik maandag,  iets over geen sympathie? Dom is een woord dat bij mij opkomt.

Pluto heeft met de onderwereld te maken – en dit is nu waar de kunst terecht zal komen.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie algemeen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Venus, Kunst en kunstroof

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *