Astrologie oproep: Nederland kiest

 Ik ben net bezig geweest om alle artikelen die met de politiek in Nederland te maken  hebben te bundelen. Je kunt ze allemaal vinden onder de nieuwe rubriek rechts: Astrologie: Nederland kiest. Zodoende kan ik ook in een oog opslag zien welke horoscopen niet aan bod zijn gekomen. En nu de oproep. Ik wil graag van deze verkiezingen iets spannends maken. Ik ga dus zelf wat mensen benaderen – om stukjes erover te schrijven. Maar heel graag nodig ik jullie ook niet. Pak de pen, d.w.z. toetsenbord en laat ons weten wat je denkt/vindt – maar dan wel vanuit een astrologisch perspectief natuurlijk. Doen gewoon. Dan pas wordt het echt leuk. Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie: Nederland kiest en getagd. Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *