De horoscoop van Stephen King

duma

De horoscoop van Stephen King door Ton Brakenhoff

Het is toch altijd weer een groot plezier om een boek van Stephen King te lezen. Je moet er wel een beetje voor in de stemming zijn want zijn verhalen zijn altijd bizar en plaatsen ons in onvoorstelbare- en zeer netelige situaties. Al lezend neemt de nieuwsgierigheid naar zijn horoscoop toe, maar eerst nog een paar bladzijden lezen. De volgende zin uit ‘DUMA blz 379’ trof me: …bij kinderen is geloof een gegeven. Het maakt deel uit van hun standaarduitrusting. Bovendien zijn kinderen, zelfs de getalenteerden (júist de getalenteerden), niet in het volle bezit van hun verstandelijke vermogens. Hun rede slaapt nog, en de slaap van de rede brengt monsters voort. En dat zegt de man die Mercurius aan Neptunus gekoppeld heeft in conjunctie!! Tevens maakt Zon vierkant Uranus onvoorspelbaar en hoewel Maan opp. Uranus erg wijdt is (10 graden) tel ik hem op bij die al genoemde onvoorspelbaarheid. Het ‘generatie’ aspect, Pluto Saturnus conjunct maakt met veel persoonlijke planeten een aspect en Pluto Saturnus is gewoon niet lekker. Eigenlijk is het een bizar aspect met een dodelijke lading. Blijkbaar is hij in staat het aan te spreken en te gebruiken in zijn boeken. Een wonderlijk mens; blij dat het mijn buurman niet is! De horoscoop van Stephen King: 21 sept 1947, 01.30, Portland Maine (source Clifford data collection)

king

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

9 Reacties op De horoscoop van Stephen King

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *