Handige onderzoek materiaal voor astrologen..

asabove

Voor mensen die onderzoek  naar de planetaire cycli doen – is het wel ontzettend belangrijk om goede onderzoek materiaal te hebben. Door te kijken wat er in de wereld gebeurde in de tijd dat een bepaalde stand van planeten zich voor het laatst voordeed – begin je inzicht in de cycli te krijgen. Nu is er een nieuwe online webresource die deze taak een stuk makkelijker zal maken. Via Faye Cossar kreeg ik net een tip binnen, over de gratis online historische kranten archief. Je kunt hier gewoeen in kan zoeken. Geweldig.  Als je dit wilt terugvinden, komt er zometeen een link onder de web resources.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in web resources en getagd, , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *