Workshop: Pluto, Saturnus, Uranus en Jupiter. Het Cosmische Cadeau treedt nu in werking!!

Competition

 Dames en heren laatste kans want we hebben maar twee plekken over!!

De hoofd t-kruis als cosmische cadeau
Co-creëren met Pluto, Saturnus, Uranus en Jupiter
door Elizabeth Hathway en Faye Cossar


Het zal je niet zijn ontgaan. De hemel wordt binnenkort, wederom opgeschrikt door de cardinale (hoofd) energie. Het bij elkaar komen van Pluto, vierkant Saturnus in oppositie met Uranus conjunct Jupiter – is enerzijds wel heftig, veranderingen kunnen worden afgedwongen, MAAR je kunt het ook zien als een Cosmische Cadeau. We krijgen de kans om daadwerkelijk ons leven een nieuwe richting te geven. Op zondag 6 juni – geef ik (Elizabeth Hathway) samen met Faye Cossar een workshop in Amsterdam.  Het doel van de workshop is co-creeren. Bewustzijn is heel belangrijk en door meer inzicht te krijgen in deze krachtige dynamiek, kunnen we de energie voor ons laten werken, in plaats tegen ons. Zowel de conjunctie van Jupiter en Uranus als de oppositie van Saturnus en Uranus valt over de O graden Ram as. Charles Harvey noemde deze “de wereld as” – “The Axis of the World”.  Planeten en configuraties die op deze as vallen – krijgen extra power en lading. De theorie van de wereld as, heeft zijn wortels in het werk van de Duitse astroloog, Alfred Witte. Alfred Witte is de grondlegger van de midpunt theorie.

Faye Cossar is astrologe maar ook therapeut. Dit is onze eerste collaboratie. Twee engelstalige astrologen, die samen een Nederlandstalige workshop geven. Voor verdere informatie verwijs ik jullie naar de website van de Amsterdam School of Astrology of voel vrij om Faye Cossar te bellen: 020-6206244.  Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Workshops en getagd, , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Workshop: Pluto, Saturnus, Uranus en Jupiter. Het Cosmische Cadeau treedt nu in werking!!

  1. Pingback: Faye Cossar: Mei Newsletter - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *