Week horoscoop: Saturnus direkt..

gemini

Gisteravond is het gebeurd. Saturnus ging eindelijk vooruit lopen. Saturnus loopt retrograde sinds 13 januari – en sinds 7 april zit hij terug in het teken Maagd. Saturnus heeft met struktuur te maken, met organisatie, met het idee van dharma (dat wat je dragen moet) en karma (daar waar je grote lessen te leren hebt). In de klassieke astrologie – heeft Saturnus met olie te maken – het is donker, het stinkt, en komt van een koude, ontoegankelijke plek. Voor klassiek geschoolde astrologen, valt olie als het eenmaal in brandstof wordt omgezet onder de planeet Mars. Saturnus in Maagd – een kritisch teken – en wat zien we? Grote kritiek op BP door hun gebrek aan respekt voor de natuur, voor het verstrekken van foute informatie, en vooral voor BP’s onvermogen de lek in de Gulf of Mexico te stoppen. Gelukkig loopt Saturnus nu eindelijk direkt. Pas als Saturnus uit de Maagd is – en weer de Weegschaal inloopt – het teken waar Saturnus verhoogd staat – is er hoop op verbetering. Saturnus moet nu eventjes op gang komen – weer tempo gaan maken. Vragen moeten beantwoord worden – en Saturnus moet de verantwoordelijkheid nemen.

Deze week – zien we Mars in oppositie met Neptunus. Het idealisme viert hoogtij. Er is daar niets mis mee zolang je dingen niet mooier maakt dan ze zijn. Mars is aktie en doen gericht – terwijl Neptunus met plezier een rookgordijn opblaast. Neptunus/Mars – vermijd te veel alcohol. Een avond in de kroeg kan je met een fikse kater achter laten. Super voor festivals – en “get togethers” – Heineken zal blij zijn. Denk hier ineens aan alle marketing rondom de WK voetbal!! Neptunus is goed in marketing. Je gelooft echt dat je dat gekke pet of toeter moet hebben. Verleidelijk. Niet vergeten – Mars is heerst  ook over de seksualiteit.

Tja… en dan dit alles met de Zon in het luchtige Tweeling. Dit wordt een interessant week – waar veel over ge-Tweet gaat worden!@ De Zon maakt deze week alleen aspecten met de Maan .  Tweeling is een dubbele teken – en de driehoek met de Maan in Waterman op woensdag, geeft het vermogen de massa te bereiken. Top dag dus voor het opstarten van een marketing campagne. Aan het begin van het weekend is er een vierkant met de Maan in Vissen. Dit laatste brengt een nogal prikkelige energie met zich mee. Alhoewel als het weerbericht juist is – zou het ook met de frustratie van zitten in de file te maken kunnen hebben!!

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Week horoscoop: Saturnus direkt..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *