Astrologie Nederland kiest: Horoscoop Marianne Thieme

 

Marianne Thieme * 6/3-1972 (tijd onbekend) voorzitter van de Partij voor de Dieren. door Ton Brakenhoff

Verdiep je je in de horoscoop van de voorzitter én fractievoorzitter van de Partij voor de Dieren, Marianne Thieme, dan kom je terecht bij de betekenis van Empathie, bij de piramide van Maslow, bij het Achtvoudig Pad dat leidt naar de Opheffing van het Lijden. En langzaam maar zeker kom je er achter dat het medegevoel voor dieren niet vanzelfsprekend is, het lijkt te staan op een hoge ontwikkelingstrap. Er schijnt aan veel moeten worden voldaan voordat men op die trede staat, kan men denken. Maar dat is helemaal niet zo zeker. Het Maslow model is ook maar een denkmodel. Het past wel aardig bij ons ‘hebben’ denken, ons zogenaamde behoeften denken. Maar daar mogen zo langzamerhand wel wat vraagtekens worden bijgezet. Schitterend dat er in dit revolutionaire tijdperkje iemand meeloopt als Marianne Thieme. Iemand met een diep gevoel voor het leed in de wereld en dan speciaal de dierenwereld. We zien in haar horoscoop een stel intelligente Mercuriusverbindingen en als de Maan een heel klein stukje opschuift staat die conjunct met Neptunus, terwijl haar Zon in Vissen staat. Voldoende voor een zeer grote gevoeligheid. Dan nog de stap naar de dierenwereld: de ongeaspecteerde Uranus heer Venus driehoek Jupiter begin Stier? Maakt niet uit, een geweldige voorvechtster die vernieuwend denkt. Maslow maar eens op zijn kop!  De horoscoop van Marianne Thieme

marianne

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie: Nederland kiest, TonBrakenhoff, Uncategorized en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Astrologie Nederland kiest: Horoscoop Marianne Thieme

  1. Pingback: Tweets die vermelden Astrologie Nederland kiest: Horoscoop Marianne Thieme - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl -- Topsy.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *