Astrologie, Nederland Kiest: Het 1e kabinet Wilders

  

De horoscoop van Geert Wilders: 6 sept 1963 (12.00 genomen, tijd onbekend) Venlo

wilders 

Het 1e kabinet Wilders. door Ton Brakenhoff

En het zal tijd worden, want wees nou eerlijk, we lijken toch met zijn alle volkomen machteloos geslagen. Ongeacht welk probleem we bij de kop nemen. Het verkeer? Tweelingen/ Mercurius probleem. Rijkswaterstaat lost het wel op. Saturnus-organisatie, zetten pilonnen neer over 2 km en halen ze na de koffie weer weg, laten de automobilist in grote radeloosheid gele borden met een H er op volgen totdat ze op zijn. Het onderwijs? Ik spreek vaak leraren op verjaardagen. Eén grote frustratie. Onderwijs: Jupiter, Ambtenaren Saturnus/Maagd. Kan nooit iets worden. De landbouw? Mechanisatie! Investeer miljoenen en dan kan een koe zichzelf melken en de bieten wandelen zelf de schuur in. De boerin klust bij als postbode. Mars (mechanisatie) en Venus (landbouw/veeteelt) vormen samen een heksendans. Het lost heus de hongersnood in de 3e wereld niet op en voor vetzuchtproblemen kan je bij de Zorg terecht. Wie begon daar over Zorg? De kosten stijgen de pan uit, gelukkig weet het Management met kunst en vliegwerk het deksel op de pan te houden. Zorg is Kreeft, maar zo’n Kreeftje is machteloos in de handen van een op een Steenbok rijdende Plutocraat. Het lijkt steeds wel weer over geld te gaan. Breek me de bek niet open. De hele bankenclub zit in het casino aan de eenarmige bandiet te trekken. De toezichthouder heeft een Jupiter Pluto conjunctie in zijn horoscoop. ‘Jullie komen er wel uit hè?’ sprak de cipier tegen de boef. Wat we ook kwijt zijn geraakt is het vertrouwen in de Wetenschap, we komen er maar niet uit met die opwarming van de Aarde. Is het zo moeilijk of krijgt iemand iets toegestopt om verwarring te stichten? En sinds het olielek vertrouw ik de van huis uit eerlijke techneut (Mars) ook niet meer. Hoef je niet eens iets toe te stoppen, schouderklopje voldoet. De Euro…, Justitie…., M’n fiets…! Wel eens aangifte gedaan? Dat is pas lachen!

 Natuurlijk stapt er dan op ‘een goede dag’ een Wilders op. Maar er is iets met zijn uiterlijk, hij wil niet bij het establishment horen, hij wil SIGNALEREN. En dat doe je het best door te shockeren. Het progressieve MC van Nederland staat in Maagd. ‘We weten wie het zijn’; ‘we hebben er een buurtwerker op gezet’. Maagd signaleert, lost niet op. En niemand die dat beter kan weten dan Wilders zelf: Zon in Maagd, conjunct Pluto, conjunct Uranus.

 Eigenlijk zie ik maar één oplossing in dit prentenkabinet en dat is good old Balkenende (Stier) die verbinding maakt met de Venus van Wilders, een Venus in conjunctie met Zon, Uranus en Pluto. Weet alleen niet of hij die kans krijgt.

Okay Ton. Heb je de krantenkoppen vanochtend gezien? Zal de grote Jupiter/Uranus verassing zijn dat J.P. Balkenende uit de as rijst en het veel beter doet dan verwacht????? Maan is in Stier op de dag van de verkiezingen: “Better the devil you know than the devil you don’t??” Zullen we maar de horoscoop van Geert Wilders en ook Balkenende er weerop zetten Ton? Doen we- voor de lol ! Elizabeth: 
De horoscoop van J.P. Balkenende: 7 mei 1956, 11.57 am, Kapelle

balkenende

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie: Nederland kiest, TonBrakenhoff en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

8 Reacties op Astrologie, Nederland Kiest: Het 1e kabinet Wilders

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *