Ton Brakenhof:De Astrologie van Talent

Ik wil graag nogmaals jullie aandacht vragen voor dit boek van onze eigen Ton Brakenhoff. Het boek bevat een interessante verzameling van horoscopen voor allerlei soorten talentvolle mensen van boksers tot voetballers, bergbeklimmers tot musici, autocoureurs tot pausen, schilders tot wielrenners…. Maar het boek is meer dan alleen een verzameling van horoscopen. Ton Brakenhoff vindt het leuk om verhalen te vertellen en presenteert zijn stof op een origineel en m.i. interessante manier. Hij trekt conclusies, legt verbanden en komt met een aantal verassende inzichten. Over Amsterdam schrijft hij: “een Kreeft stad… Zelfs de vorm van de stad is baarmoederlijk en doorstroomt van de Amstel en gelegen aan het ei”. Daarentegen is “Rotterdam veel meer een Mercuriusstad, de armen uit de mouwen, de beuk er in. Ze noemen daar hun Maas dan ook “Waterweg” kan niet duidelijker?”.  Het enige min-punt aan dit boek is dat de auteur ons alleen de geboorte datum en niet de geboorte tijd van de figuranten geeft –  maar goed dit wordt hem vergeven. Ik las het boek met veel plezier en ik weet absoluut zeker dat ik dit boek goed kan gebruiken. Heel leuk boek… een aanrader.

Het boek is direct van de auteur te bestellen:

De prijs € 18,50 is inclusief de verzendkosten binnen Nederland. Te bestellen door overmaking van dit bedrag naar rekening 36 34 231 300 tnv A.Brakenhoff, onder vermelding van naam en adres.

P.S. Het boek behandelt ook alle Elfstedentochten!!

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in boekrecensies, TonBrakenhoff en getagd, . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *