Astrologie, Nederland kiest: Horoscoop Emile Roemer

Deel II: Wilders Houdt Van Balkenende, Rutte meer van Cohen (De SP) door Myrthe Sardjoe
Emile Roemer en de SP

Als nieuwkomer doet Emile Roemer van de SP het tot nu toe verrassend goed. Geen wonder, hij heeft een exacte Uranus-Zon conjunctie in zijn geboorte horoscoop! Deze man houdt van verrassing, vernieuwing, authenticiteit. De transitie van Jupiter en Uranus naar Ram kan hem wel eens van pas komen. Er ontstaat daardoor in de samenleving plotseling een sterke behoefte aan iets nieuws. En dat zou Roemer kunnen zijn. Zijn positie is wel erg instabiel, vermoed ik. Uranus/Jupiter maken nu een inconjunct met zijn radix horoscoop Zon-Uranus en staan vierkant zijn radix Mars. Dit zijn weinig bestendige aspecten. Maar goed, de tijd zal het leren.
Emile Roemer heeft een mooie synastrie met de lijsttrekkers Alexander Pechtold en Mark Rutte. Met Femke Halsema is de synastrie wel aardig. Met Job Cohen en JP Balkenende wat moeizaam.

Het lijkt me onwaarschijnlijk (zowel op basis van het partijprogramma als op basis van de synastrie  tussen de lijsttrekkers) dat de SP betrokken wordt bij een coalitie en deze periode zal gaan mee regeren. De horoscoop van Emile Roemer: aug 24, 1962, tijd onbekend. 12.00 genomen

roemer

Bent u geinteresseerd in wat astrologie voor uw bedrijf kan beteken? In november 2010 organiseert De Astrologen Vereniging Nederland een dag congres voor het bedrijfsleven. Voor meer informatie klik hier:

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie: Nederland kiest, Gast Schrijvers en getagd, , , . Bookmark de permalink.

5 Reacties op Astrologie, Nederland kiest: Horoscoop Emile Roemer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *