Astrologie Nederland Kiest:Jupiter/Uranus overpeinzingen..

 

Het was spannend, zeg maar gerust zenuwslopend. De Nederlandse verkiezingen hebben ruimschoots aan de verwachting gedaan. Jupiter conjunct Uranus – in O graden Ram- dit moest bijzonderheden opleveren. De CDA grootse verlies ooit, VVD grootste winst, PVV 24 zetels!!  Er waren overal winnaars zo leek het. Iedereen blij. Femke blij, Wilders ecstatisch, Pechtold happy. Cohen tevreden. Er lijkt alleen een grote verliezer te zijn: Jan Peter Balkenende en die moest je echt verslaan – en dat is dan ook gebeurd. Gisteren viel de Maan precies op JP’s Zon –  een symbolieke nieuwe maan voor JP.  En hij trok zijn conclusie: tijd voor iets nieuws. Het was leuk trouwens om zijn vrouw (de Maan) te zien!

Vanochtend kwam ik mijn buurvrouw tegen. Hoofdschuddend zette zij haar kids op de fiets.  “Mensen hebben gestemd op duidelijke boodschappen” zei ze “En duidelijkheid hebben we de laatste jaren gemist”.  Mmmmmmm De kiezer heeft gesproken maar wat heeft hij nou gezegd? Dit lijkt wel heel erg op de uitkomst van de verkiezingen in de UK. Oh jee… Krijgt Wilders nu de rol van  “King Maker” vraag ik me af…Nee toch?

Neptunus circuleert rond de midhemel van de horoscoop van Nederland. Uit de mist zal de uitslag en de toekomstige richting van Nederland rijzen.  Langzaam maar zeker wordt alles duidelijk. Maar niet vandaag , en morgen ook niet, en overmorgen ook  niet, volgende week misschien…….Nee, ook niet… … ..

biwiel, Binnen wiel J.P. Balkenende, buitenwiel Balkenende resigns, 9 juni tegen 11 s’avonds.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie: Nederland kiest en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Astrologie Nederland Kiest:Jupiter/Uranus overpeinzingen..

 1. Paul zegt:

  niet goed voor Nederland dat zoveel mensen stemde op de PVV.

  Dit kan alleen slecht zijn voor het imago in het Buiteland.

  Wij zijn een klein land maar ik denk dat er nog heel veel ellende er aan komt.

  daar wordt ik er niet blij van:(

  dit was mijn reactie bij de telegraaf van morgen.
  —————————————-

  De ware gezicht van Nederland laat zich eindelijk zien, no more double Dutch. Laat die PVV regeren samen met die andere rechtse partijen, dan hebben wij nieuwe verkiezingen binnen no time.

 2. Hi Paul. Het lijkt wel een onmogelijke opdracht – en inderdaad welke formatie het ook wordt – de kans op knelpunten is groot. Er zijn zeker overeenkomsten met de verkieizingen in de UK. Die lieten ook een versplintering zien. Het wordt steeds moeilijker om een stabiele regering te vormen, juist nu dat we “strong government” nodig hebben. Nu is Belgie aan de buurt. Drie Europese verkiezingen – op een rij – allemaal met Sat/Ur oppositie en Pluto in Steenbok. Fascinerend om te zien wat daar nou straks gebeurt!!mvgLiz

 3. Paul zegt:

  De zon van rutte is conjunct the Mc van Nederland.

  Ben benieuwd hoe de transit van Neptunus uitwerkt als Neptunus recht gaat lopen. BML is ook conjunct zijn zon, dat zal iets met de PVV te maken hebben vermoed ik.

 4. Paul zegt:

  PHASE 329 (AQUARIUS 29°): A BUTTERFLY EMERGING FROM A CHRYSALIS.

  KEYNOTE: The capacity to utterly transform the character of one’s consciousness by radically altering the structural patterns of everyday living and the types of relationships one enters upon.

  This is the second time within a very short span of the cycle that the butterfly symbol appears (cf. Aquarius 25°). Here what is emphasized is the process of metamorphosis itself. It is the fourth symbol of a five-fold sequence and it stresses the essential character of the activity required at this stage of the cycle; i.e. nothing short of a complete renewal of all the implications of being alive as a human individual will do. A radical change is needed. At this stage, this change is individual and mental, and it should be seen against the background of humanity as a whole. What is revealed is the potential ability of every human being to participate in a higher realm of evolution AFTER his or her emergence from a critical state of transition.

  At this fourth stage of the sixty-fifth subcycle the Keyword is METAMORPHOSIS. In spiritual terms, this implies “Initiation,” i.e. entering a higher realm of conscious existence and there joining a sacred Company.

 5. Hi Paul, Ja inderdaad, Rutte’s Zon op de MC van Nederland is een goede aanwijzing dat hij “bestemd” is een politieke rol van betekenis te spelen. Dit soort synastrie tussen land en leider moet er zijn, wil een politicus aan de macht komen. Voor Rutte is de conjunctie nu min of meer voorbij, Neptune’s station is in november op 25 graden 54 – in dezelfde graad als de Zon van Rutte, dat wel. Rutte komt nu in de schijnwerpers te staan, zijn woorden en daden worden door de pers gevolgd. Neptunus brengt vaak media aandacht met zich mee. Interessant is ook de 2e en 3e conjuncties van Jupiter/Uranus die in Vissen plaatstvinden. Die maken mooie verbindingen met Rutte’s geboorte horoscoop – driehoek radix Jupiter in Kreeft – en driehoek radix Neptunus in Schorpioen. Zodoende krijgt de vlieger in zijn horoscoop een extra dimensie. Uranus conjunct Pluto in Maagd is de focal punt. Maagd heeft met zuiveringen te maken en met de ambtenarij – dus aan Rutte de rol o.a. een nieuwe, hervormingsgezinde struktuur in te voeren. Alleen deze Ur/Pl conjunctie van Rutte valt in oppositie met de Zon/Merc/Pluto conjunctie in Vissen van de horoscoop van Nederland. “Does Holland have the stomach for it?” Ur/Pl valt in huis 4. De wortels, de basis, het land zelf. Als het snijden begint – zal er ongetwijfeld veel spanning komen opborrelen. (Pluto transit ook op de descendant – problemen als Wilders er in het kabinet zitting neemt?) Ik heb Rutte eens ontmoet tijdens een rondleiding door het Parlement en de 2e kamer in Den Haag. Hij kwam de groep ter woord staan. Ik moet eerlijk zeggen dat hij indruk maakte. Een zeer vriendelijke, goedlachse, man. Toch moet hij “softly, softly” doen, lijkt mij, en niet al te hard willen snijden in een keer. De tijd geneest de meeste wonden – dus ook de economie zal helen. Liz

 6. ton zegt:

  De krachtige hand die we nu zonodig lijken te hebben, moet krachtig zijn om het volk in de hand te houden. Het gewone volk dat niet graag bezuinigt op niets. Colijn (1930): Sparen, dan gaat de rente omlaag waardoor investering toeneemt. (De duimpjes parmantig achter de bretels gestoken) FOUT! Vraag leidt naar investering en economische opbloei en uit de opbrengst daarvan is de schuld te saneren. Vraag komt van het volk!! Een krachtige hand is nodig om duurzame investeringen te laten groeien, duurzame investeringen door modale mensen gedaan. De economische groei van na WOII kwam van links.

 7. Paul zegt:

  het is nu een feit kabinet Rutte is gevallen op naar Bea vanmiddag. hoera hoera hoera!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *