Astrologie Nederland Kiest:Jupiter/Uranus overpeinzingen..

 

Het was spannend, zeg maar gerust zenuwslopend. De Nederlandse verkiezingen hebben ruimschoots aan de verwachting gedaan. Jupiter conjunct Uranus – in O graden Ram- dit moest bijzonderheden opleveren. De CDA grootse verlies ooit, VVD grootste winst, PVV 24 zetels!!  Er waren overal winnaars zo leek het. Iedereen blij. Femke blij, Wilders ecstatisch, Pechtold happy. Cohen tevreden. Er lijkt alleen een grote verliezer te zijn: Jan Peter Balkenende en die moest je echt verslaan – en dat is dan ook gebeurd. Gisteren viel de Maan precies op JP’s Zon –  een symbolieke nieuwe maan voor JP.  En hij trok zijn conclusie: tijd voor iets nieuws. Het was leuk trouwens om zijn vrouw (de Maan) te zien!

Vanochtend kwam ik mijn buurvrouw tegen. Hoofdschuddend zette zij haar kids op de fiets.  “Mensen hebben gestemd op duidelijke boodschappen” zei ze “En duidelijkheid hebben we de laatste jaren gemist”.  Mmmmmmm De kiezer heeft gesproken maar wat heeft hij nou gezegd? Dit lijkt wel heel erg op de uitkomst van de verkiezingen in de UK. Oh jee… Krijgt Wilders nu de rol van  “King Maker” vraag ik me af…Nee toch?

Neptunus circuleert rond de midhemel van de horoscoop van Nederland. Uit de mist zal de uitslag en de toekomstige richting van Nederland rijzen.  Langzaam maar zeker wordt alles duidelijk. Maar niet vandaag , en morgen ook niet, en overmorgen ook  niet, volgende week misschien…….Nee, ook niet… … ..

biwiel, Binnen wiel J.P. Balkenende, buitenwiel Balkenende resigns, 9 juni tegen 11 s’avonds.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Astrologie: Nederland kiest en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

7 Reacties op Astrologie Nederland Kiest:Jupiter/Uranus overpeinzingen..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *