Willeke Dost: Meest raadselachtige verdwijning van de laatste eeuw..

Willeke Dost: Meest raadselachtige verdwijning van de laatste eeuw…. door Karin Verhoeve

In de media gekte rond Joran van der Sloot komt de zaak van Willeke Dost weer eens in de schaduw te staan.  Achttien jaar geleden, in de nacht van 14 op 15 januari 1992, verdween de toen 15 jarige Willeke uit een pleeggezin in Koekange (Drente). Voor haar verdwijning had ze signalen afgegeven dat het niet goed zat in het gezin waarin ze terecht was gekomen, in verschillende brieven aan haar vriendinnetje en de moeder gaf ze te kennen dat haar pleegvader en zijn zoon haar begluurde en seksueel misbruikte. Volgens de moeder van het vriendinnetje had ze te kennen gegeven dat ze zwanger was, mogelijk van de pleegvader of zijn zoon.

Hoe triest kan iemands leven beginnen en eindigen? Haar ouders verongelukte toen ze een paar maanden oud was. Haar oma en opa mochten van Jeugdzorg niet voor haar zorgen omdat zij te oud waren. Hierdoor kwam ze in een mallemolen van opeenvolgende pleeggezinnen terecht. Het pleegezin waaruit ze verdween heeft altijd ontkend iets met de verdwijning te maken hebben. Er is ook nooit goed onderzoek gedaan naar de verdwijning door de gerechtelijk instanties. De zaak werd al zeer snel geklasseerd als weggelopen van “huis”. Mijn mening waarom deze zaak niet naar behoord is onderzocht, is allicht te verklaren aan de schromelijke tekortkomingen van Jeugdzorg die het daglicht niet mochten zien..

Meer informatie over deze zaak: http://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/inhetnieuws?NewsID=48449

Is Willeke vermoord?
Omdat we in deze zaak geen exact uur hebben “laatste in leven” en we ons ook niet kunnen verlaten op uur aangifte politie (13 uur na verdwijning). Heb ik een uurhoek gemaakt op moment dat de inhoud van de case duidelijk was.  Horoscoop gegevens: 9 juni 2010- 13:46- Terneuzen- Netherlands- Regiomontanus- Ascendant 21º34 Maagd.

In deze horoscoop is Willeke heer 7. Het is een persoon waarmee ik in geen bepaalde relatie sta en de ander in het algemeen vinden we in het zevende huis.

Jupiter, is net veranderd van teken, Ram in gedraaid huis 1. Jupiter laatste aspect was met Mercurius, gedraaid heer 7. Jupiter conjunct Uranus, iets plots, onverwacht is haar overkomen. Eerst volgende aspect van Jupiter is een inconjunctie met Mars, die in niet gedraaid huis 12 staat en niet gedraaide heer 8 is. Hier zien we een eerste aanwijzing dat ze niet meer in leven is, met grof geweld (Mars) om leven is gebracht en op een verborgen (huis 12) plaats zich bevindt. Een tweede bevestiging vinden we in het ingaande aspect Mercurius- Mars, door toedoen van een ander persoon. In uurhoeken over dood moeten we allebei de huizen 8 bekijken, dus zowel radicaal huis 8 als gedraaid huis 8. Venus is gedraaid heer 8, in gedraaid huis 5. Huis 5, het huis van kinderen Venus is in het 5de huis in zijn “joy”. In receptie met Mars, Maan en mutual (exaltatie) met Jupiter. John Frawley (Horarybook): Venus in exaltatie (mutual) met Jupiter: she is crazy about him too. Venus is hier de aanduider van het kind in ‘’wording’’. Maar Jupiter staat in teken waarin Venus in exil is, dit is een behoorlijke dualiteit. Het kind is ‘’gek’’ op haar maar brengt haar persoonlijk (heer 1) in gevaar. In de gehele horoscoop zijn er sterk aanwijzigen die het verhaal, de brieven staven. Dat Willeke inderdaad om het leven is gebracht vanwege een ongewenste zwangerschap.

Waar is haar lichaam? Huis 1 en heer 1( haar lichaam en zij). Jupiter staat in huis 1, vlakbij

(1 teken) waar ze het laatst was. Huis 1, het oosten. Lilly: plaatsen Ram: Schapen en klein grazen vee, zanderig heuvelachtige grond, …Pleeggezin woonde in een afgelegen boerderij.

Als we kijken naar teken waaruit Jupiter komt, Vissen, rivier, snel stromend water, ..want Vissen is een beweeglijk teken dus geen stilstaand water. In combinatie kan dit betekenen dat haar lichaam vlakbij de boerderij bevindt, waar water is en klein vee graast

Alles wijst erop dat Willeke niet zal gevonden worden. Toch hoop ik, dat er uiteindelijk een doorbraak komt na de jarenlange onzekerheid voor de nabestaanden. Rust in vrede, Willeke!

©Karin Verhoeve- Classic Astrologer- 9 juni 2010 The Netherlands.

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Gast Schrijvers en getagd, , . Bookmark de permalink.

1 Reactie op Willeke Dost: Meest raadselachtige verdwijning van de laatste eeuw..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *