Horoscoop Bert van Marwijk, Bondscoach Nederlands Elftal

 

Bert van Marwijk   * 19/5-1952. (tijd onbekend), Bondscoach Nederlands Elftal – door Ton Brakenhoff
Er breken spannende tijden aan. We beginnen met het WK voetbal en een week voor de finale daarvan start de Tour de France. Hoe we dat allemaal moeten verwerken binnen ons arme hoofd is me een raadsel. Laten we eerst maar even kijken naar onze bondscoach. Een Stier met Venus maximaal en dat is best iets! Liefst zag ik een Venus Mars conjunctie (Michels – Hiddink) in de horoscoop van de coach maar de bijna oppositie reken ik voor deze ene keer goed. Graag ook zag ik een obstinate Zon Pluto verbinding (van Gaal – Beenhakker) maar wederom voor deze ene keer én omdat Venus maximaal staat, reken ik ook op extra kracht uit het Venus Pluto vierkant. Eigenlijk zie ik de horoscoop van een journalist bij van Marwijk. Mercurius conjunct Jupiter oppositie Mars. Mercurius Mars heeft wel gevoel voor- en verstand van voetbal. Eigenlijk is het allemaal niet zo duidelijk met Bert, wel schuilen er verborgen krachten in hem en daar klamp ik me dan maar aan vast: Hij won in 1975 samen met zijn vader het wereldkampioenschap klaverjassen!! Nee, we zijn nog lang niet verloren. De horoscoop van Bert van Marwijk

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

22 Reacties op Horoscoop Bert van Marwijk, Bondscoach Nederlands Elftal

  1. Pingback: Van Marwijk: We can do better | Soccer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *