Astrologie WK voetbal: Eljero Elia; Een profeet?

Eljero Elia  *13/2-1987.  (tijd onbekend)  Een profeet? door Ton Brakenhoff

Ik zag hem zo even invallen in het Nederlands Elftal tegen Denemarken en was zeer verrast en met mij half Nederland want wat hij liet zien in dat korte tijdje was adembenemend. Nou ja, bij wijze van spreken. Vanwaar die verrassing? Ik denk dat het om de combinatie van inzicht en ritme gaat. Zijn horoscoop. Een Waterman (scheelt één dagje met van der Vaart) met de Maan in Leeuw. Voor het betere denkwerk moet men bij de Waterman zijn maar Eljero’s Mercurius staat in Vissen. Mercurius krijgt dan een gevoelig kantje en laat zich leiden door emotie (niet de emotie van Kreeft maar een gradatie hoger). Zijn spel deed me aan iemand denken en die iemand was niet de minste! Namelijk aan Edson Arantes do Nasciment kortweg Pele!! Snel de horoscoop erbij gepakt en er vielen twee overeenkomsten te zien: Pele heeft Jupiter Saturnus conjunct met Uranus op plm. 10 graden. Eljero Elia heeft Uranus Saturnus conjunct vierkant Jupiter. Eerlijk gezegd acht ik het eerste aspect voetbaltechnisch sterker omdat het Jupiter Saturnusaspect een hogere kwaliteit heeft. Bij Uranus conjunct Saturnus is er meer inwendige weerstand en dus energieverlies. Toch was het niet deze overeenkomst dat mijn hart sneller deed kloppen, het was hun Venus Neptunus conjunctie. Bij Pele staat het in Maagd, bij Eljero in Steenbok. Beide aardetekens. Een aspect dat ze laat dansen!!! De horoscoop van Eljero Elia

Eljero

 

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

3 Reacties op Astrologie WK voetbal: Eljero Elia; Een profeet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *