Astrologie WK Voetbal: Horoscoop Robert Green, Keeper van Engeland!

Robert Green  * 18/1-1980.  (tijd onbekend) Keeper van Engeland. door Ton Brakenhoff

 Hij blunderde zogenaamd door het schot van Dempsey (VS) over de hand te laten lopen, een vreselijk moment dat men niemand gunt. Zwabberde de bal? Van Marwijk klaagt ook al over de ballen. Zat er veel effect in? En ziet men een dergelijk moment in de horoscoop? Want een ding is zeker, ook al wordt Green 93 jaar, hij zal dit afgrijselijke moment nimmer vergeten. Nu is de horoscoop zonder geboortetijdstip geen goede basis om te kijken waar de blunder vandaan kwam. Maar we hebben niet anders. Eerst even naar keepersaspecten zoeken. Jupiter en Saturnus (want die vormen dat aspect) staan beiden in Maagd, maar de conjunctie is te wijd tenzij.. Mars een brugfunktie heeft. Ik zag het niet eerder maar neem het nu aan. Verder een rustige Steenbokzon met een mooie driehoek van Saturnus. Uit de transits mag men de problemen verwachten en er zijn twee aspecten die – minimaal gezegd – voor afleiding zorgen. Venus tr. vormt een oppositie vanuit Kreeft met de Zon wat kan duiden op een ‘onrustig’ thuisfront. En verder maakt de Zon tr. een nauwkeurige oppositie met Neptunus. De blik is vertroebeld. Duurt maar een dag, gewoon een pechmoment. Goede keeper!!  De horoscoop van Robert Green

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *