Uurhoek: Krijg ik Shai terug?

Gisteravond kreeg ik een text van mijn dochter vanuit Cairo. Ze stond op het punt haar vliegtuig te pakken toen haar vriend haar mededeelde dat haar poes, Shai al een week lang niet meer thuis was geweest. Ze vroeg of ik een horoscoop wilde trekken, met de vraag: Krijg ik Shai terug? uurhoek data: 19 juni 2010, 22.51, Amsterdam, Regiomantanus huis-systeem

Shai wordt weergegeven door heer 6 – met Tweeling op de cusp van het 6e huis – is Shai de kat beheerd door Mercurius. Dat Shai niet verwond is (of verdronken – ze wonen op een huisboot) is te zien aan de stand van Mercurius. Mercurius verkeert in uitstekende staat in zijn eigen teken. Shai heeft het naar zijn zin. Volgens deze horoscoop is Mercurius zelfs in het 6e huis, thuis dus. Zou het kunnen zijn dat de kat zich ergens op de boot verstopt zit? Misschien hebben de oppassen hem gewoon niet gezien of gehoord. Mercurius is in een beweegelijke teken – is Shai gecastreerd vraag ik me af? Een loopse poes in de buurt zou Shai ook van zijn thuis basis kunnen lokken. Hoe dan ook heb ik het idee dat deze prachtige kater niet ver van zijn thuis basis te vinden is. Maar de vraag – krijg ik Shai terug moet beantwoord worden. Mijn dochter wordt weergegeven door Saturnus in Maagd (wat laat zien dat ze dol is op Shai).  De Maan -haar tweede aanduider – is in Weegschaal. De eerst volgende aspect dat de Maan maakt is met Mercurius – de kat. De planeten ontmoeten elkaar in de 20e graad van Weegschaal/Tweeling. Misschien krijgt ze snel bericht over de kat – en het zou niet meer dan 12 dagen moeten duren voordat ze de kat terugziet.

De Zon staat in het 6e huis van de kat – en het teken Leeuw waar de Zon overheerst,  is onderschept in het 7e huis.  De partner van mijn dochter heeft een week lang over de vermissing verzwegen. Hij wilde hun vakantie niet verpesten en hoopte dat de kat uit zichzelf thuis zou komen. Leuk heeft hij het niet gevonden. De laatste aspect die Saturnus (mijn dochter) maakte was met de Zon in het huis van de kat. Op het punt in het vliegtuig te stappen – moest de kat uit de mouw komen! Wordt vervolgd..

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in uurhoekastrologie. Bookmark de permalink.

9 Reacties op Uurhoek: Krijg ik Shai terug?

  1. Pingback: Update: uurhoek - Astrologie - Astrologie.Blogo.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *