Astrologie: WK Voetbal, de horoscoop van Wesley Sneijder

De horoscoop van Wesley Sneijder * 9/6-1984.   (Utrecht, tijd 11.05)  Voetballer Nederlands WK elftal, door Ton Brakenhoff

Ik mag hem graag zien, niet alleen aan de bal of in duel, maar zoals hij naar een vrije bal loopt of een hoekschop neemt. Een en al concentratie, ernst en betrouwbaarheid uitstralend en dat voor een Tweelingen. Door het ontbreken van de geboortetijd beschikken we niet over de ascendant of eerste huisplaneet en dat is om een uitstraling te verklaren toch wel onontbeerlijk. Maar gelukkig is er meer te zien. Zon conjunct Venus (heeft Jan Smit ook),  dan zijn er nogal wat opmerkelijke conjuncties: Maan conjunct Pluto (van Basten) goed voor een gevoelige ziel, dus ook goed voor het inleven in de tegenstander. Jupiter conjunct Neptunus zit ook in de gevoelshoek en hogere idealen, heeft als lichamelijk uitwerkend exponent: uithoudingsvermogen. Mars conjunct Saturnus, geeft hardheid aan, maar ook harde behandeling en knieoperatie (Saturnus-knie, Mars-snijden). van Basten heeft de oppositie. Dan een aspect dat het verschil maakt, tenminste dat hoorde ik een verslaggever zeggen: ‘Sneijder maakt het verschil’. Hij bedoelde die gedachtekronkel, die plotselinge inval; dat komt van Uranus, Mercurius oppositie Uranus. Welke wereldspeler was daar ook mee uitgerust? Juist, Pele!!  WK Voetbal: De horoscoop van Wesley Sneijder

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in TonBrakenhoff en getagd, , . Bookmark de permalink.

6 Reacties op Astrologie: WK Voetbal, de horoscoop van Wesley Sneijder

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *