Uranus in Ram

Uranus is in Ram en zoals te verwachten, zal de technologie een enorme sprong vooruit nemen. Deze sprong zal dan ook een impact hebben op onze visie, onze maatschappij en onze nationale en internationale verhoudingen. Uranus zoekt graag naar nieuwe oplossingen voor oude problemen, schopt graag tegen heilige huizen, en is niet bang voor reacties van welke hoek dan ook. Vooruitgang is het woord, en Uranus in Ram loopt graag voorop de parade. Een van de gebieden die zeker een rol zal spelen is het internet, een uitvinding met duidelijke Uranus en Waterman associaties. Ram en zijn heerser Mars hebben iets met de misdaad te maken, en “Cyber crime”  zal ongetwijteld een grotere risico worden. Maar het is ook interessant om te kijken  hoe regeringen met dit gevaar om gaan. Zijn er consequenties voor de consument? Ik wil je wijzen op dit interessante artikel van de Examiner.com.  Iets om over na te denken…

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in planeten en getagd. Bookmark de permalink.

2 Reacties op Uranus in Ram

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *