Week horoscoop: Nieuwe regering een stap dichterbij…

Week horoscoop: Al viel het te verwachten, is de teleurstelling niet minder groot: England is uit de WK . Twee wedstrijden waren het die vlak voor en na zaterdag’s maansverduistering gespeeld waren. Niet zomaar een maansverduistering, eentje waarbij de midhemel van de VK horoscoop betrokken raakte.  Laat mij het zo zeggen: ik ben er gisteren niet voor thuis gebleven!!  Deze zelfde eclips raakte ook de horoscoop van Nederland, maar dan wel over de ascendant, descendant as. Zon op de ascendant – Maan en Zuidknoop in 7. Wordt de oppositie vandaag uitgeschakeld? Ik duim nu voor Nederland!!  Jupiter conjunct Uranus, en we zitten ook midden in het eclips seizoen : op 11 juli valt de bijbehorende zonsverduistering. Verwacht het onverwachte…… verwacht het onverwachte..

Week horoscoop: En nu de nieuwe regering: Welke nieuwe regering???? Eindelijk een glimmer van hoop dat er binnenkort een nieuwe regering gevormd zal worden. Op donderdag en vrijdag staat de Maan in Vissen – het volk – in dezelfde teken als de Zon in de horoscoop van Nederland. Maar er is meer….. Mercurius staat vandaag wel in het hart van de Zon – “cazimi” genoemd.  Dit is een uitstekend bewijs dat de nieuwe informateur het beter zal doen. Ik verwacht dan ook, dat Tjeenk Willink , beginnend met vandaag, de boel in beweging zal brengen. Hij komt met een andere energie naar de onderhandelingstafel.

Week horoscoop: Met de Zon/Maan driehoek donderdag avond laat – en Mercurius ook driehoek de Maan op vrijdag – kan er eindelijk berichten na buiten komen die het volk in ieder geval meer inzicht zal geven in hoe het politieke landschap straks eruit gaat zien. In de loop van zaterdag bereikt de Maan in Vissen, de Zon in de horoscoop van Nederland. Een nieuwe ronde van nieuwe kansen. Het lijkt mij aannemelijk – dat er deze week een doorbrak zal komen.

Week horoscoop: Wat is het een waterige boel op donderdag en vrijdag. Maan in Vissen en Zon/Mercurius in Kreeft. De emoties zullen steeds verder oplopen – zeker wat de Nationale Ploegen betreft, want al is England uitgeschakeld, de WK gaat zonder hen, richting de kwart-finales, en met de Wimbledon finales in het weekend, zullen de beslissende matches op donderdag en vrijdag gespeeld worden.

Week horoscoop: Maan in Vissen driehoek Zon – doet mij ook denken aan nieuwsrapporten over verslavingen, van olie tot aan suiker, en hoe we daar vanaf kunnen komen, rapporten over fertiliteit, geboorte cijfers, etc. etc. etc. En rapporten over verlies, Maan in Vissen kan goed over rouw vertellen. Trouwen, een positief bericht over de economie zou ook niet misslaan. Wat disputen betreft: De Zon/Maan driehoek laat wel samenwerking zien, van hoog tot laag. Er is bereidheid om te praten. En omdat de Zon nu beheerd wordt door de Maan – zijn de mensen aan de top – misschien net iets meer bereid dan normaal – om naar de gewone mens te luisteren.

Week horoscoop: Tussen de bedrijven door – blijft Venus door de Leeuw heen ploeteren. Arme Venus maakt zo weinig verbinding met de overige planeten. Venus moet het deze week doen met een oppositie van de Maan op woensdag. MAAR vandaag staat ze in 16 graden Leeuw – nog altijd in verbinding met de wereld as (0 graden hoofd tekens, 15 graden v.d. vaste tekens). Ik ga dus extra op het nieuws letten vandaag.

Een hele fijne week gewenst. En niet vergeten om van onze prachtige Zon te genieten.

Elizabeth Hathway, DFAstrolS, QHP

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in Keek op de Week en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *