Horoscoop: Kreeft in de Keuken

Kreeft is een waterteken en wordt beheerd door de Maan. Kreeften zijn echte gezelligheidsbeesten en vinden het geweldig samen met anderen te eten. Het gezin is heel belangrijk voor de Kreeft en het eten dat men opdient moet niet alleen goed smaken het moet ook gezond zijn. Kreeften zijn traditionalisten en willen het verleden levendig houden. Vandaar dat ze zo gek zijn op de recepten die van oma afkomstig zijn: oma’s erwten soep of oma’s Hollandse hutspot. Het eten gaat dan ook gepaard met een goed verhaal. Dat vinden ze heerlijk. (Trouwens, goede recepten van vriendinnen worden ook erg gewaardeerd.) Verder houden Kreeften van romige sausjes en allerlei soorten kazen. Pompoen is een typische Maan vrucht. Pompoen soep met room……hmmm lekker

Een gezelligheidsbeest als de Kreeft is vast wel te porren voor deze heerlijke Pompoensoep met sinaasappel en kaneel en natuurlijk een scheutje room. Lekker, gezond, een succes bij jong en oud en o zo makkelijk te maken. Pompoen kan van zichzelf een beetje saai zijn, maar daar kun je wat aan doen. In dit geval door sinaasappel en kaneel toe te voegen, die truc kende oma vroeger al. Omdat de Kreeft ook een kaas-fan is, zullen de bijbehorende gegratineerde geitenkaasbroodjes vast ook in de smaak vallen.

voor dit recept kijk op: koken.blogo.nl

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in horoscopen en getagd. Bookmark de permalink.

3 Reacties op Horoscoop: Kreeft in de Keuken

 1. Ria zegt:

  Leuk artikel, Liz!!
  Mijn zoon is van beroep kok en heeft een Kreeft ascedant, hij maakt de
  heerlijkste gerechten klaar!
  Zijn postuur is ook Kreeft, een
  gezellige, flinke man, maar niet superdik hoor:)
  Zijn sterrenbeeld is trouwens Ram.

  Groetjes van Ria

 2. Hallo Ria,

  Kreeften (of mensen met een sterke Kreeft inslag) hebben altijd iets huiselijks vind ik. Ik heb een Kreeft vriend in Londen wonen. Als ik daar op bezoek ben…. heerlijk gewoon wat die jongen allemaal op tafel legt. Echt een top kok!! Kreeften willen dat “gevoel” voor eten overbrengen. Heeft iets bourgondisch (hoop dat ik het goed zeg) …. 🙂 Liz

 3. Ria zegt:

  Ja, bourgondisch….. dat zeg je goed Liz…. en dat voelt heel prettig aan.
  Deze mensen hebben altijd iets “gezelligs” om zich heen hangen!
  Je voelt je er fijn bij!

  Groetjes van Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *