Astrologie en de Nieuwe Tijd

Astrologie en de Nieuwe Tijd: Op zaterdag 27 november organiseert Astrologie Vereninging Groningen samen met Ophiochus (Astrologische Vereniging Friesland), voor het eerst een congres . Wat pakken ze dat goed aan. Het is een programma met geweldige sprekers geworden. Drie bekende Nederlandse astrologen doen mee. Adri van der Ven (Bewust Kiezen voor Spiritualiteit), Karen Hamaker (Grote cycli, nieuwe dimensies, maar de nieuwe tijd maken we zelf), en Peter Delahay (We zijn op weg van ruim 6 miljard individuen naar één mensheid. Wat betekent dat en hoe kan de astrologie ons daar richting aan geven?). Dit programma zal ongetwijfeld astrologen in grote aantallen naar het Noorden trekken. Mijn advies: Meld je op tijd aan. Dit congres zal snel uitverkocht worden! Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie congressen en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Astrologie en de Nieuwe Tijd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *