Astrologie en de Nieuwe Tijd

Astrologie en de Nieuwe Tijd: Op zaterdag 27 november organiseert Astrologie Vereninging Groningen samen met Ophiochus (Astrologische Vereniging Friesland), voor het eerst een congres . Wat pakken ze dat goed aan. Het is een programma met geweldige sprekers geworden. Drie bekende Nederlandse astrologen doen mee. Adri van der Ven (Bewust Kiezen voor Spiritualiteit), Karen Hamaker (Grote cycli, nieuwe dimensies, maar de nieuwe tijd maken we zelf), en Peter Delahay (We zijn op weg van ruim 6 miljard individuen naar één mensheid. Wat betekent dat en hoe kan de astrologie ons daar richting aan geven?). Dit programma zal ongetwijfeld astrologen in grote aantallen naar het Noorden trekken. Mijn advies: Meld je op tijd aan. Dit congres zal snel uitverkocht worden! Elizabeth

Over Liz Hathway

Liz Hathway is a British born astrologer currently based in Amsterdam. Liz studied astrology at the Kosmos in Amsterdam, at the Faculty of Astrological Studies in London and with well known horary astrology John Frawley. Liz also holds an MA (with distinction) in Cultural Astronomy and Astrology, from the University of Wales, in Lampeter, and was short-listed for the 2016 Alumni Association MA CAA Dissertation Prize.
Dit bericht is geplaatst in astrologie congressen en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

2 Reacties op Astrologie en de Nieuwe Tijd

  1. Karen zegt:

    Toch even iets heeeel anders, Elizabeth.
    Ik heb een verzoeknummer. Graag je astrologische vooruitblik op de voetbalwedstrijd van vanavond. Misschien heb je veel andere dingen te doen, dus eh, da’s misschien te veel gevraagd. Maar vooral – tromgeroffel – de wedstrijd van zondag. Ik ben gewoon (nog) niet zo goed dat ik dat zelf kan. Of misschien is het meer iets voor Ton. Ik kijk ernaar uit! Hartelijke groet, Karen

  2. Hi Karen, Heb er net iets over geschreven. Ik hoop dat je het engels niet al te erg vindt! Met vriendelijke groet, Liz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *